El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Benilloba trau a licitació el bar Les Moreres

El bar Les Moreres de Benilloba
Les noves condicions estipulen un lloc a part per a l'Associació de Jubilats, que fins ara compartia instal·lacions amb el bar

El cànon serà de 250 euros mensuals, i se cedirà part de l'espai del bar perquè l'associació de jubilats tinga el seu propi espai. La licitació és per als pròxims cinc anys.

Ja ha finalitzat la concessió realitzada per l'anterior corporació benillobera, i l'actual Ajuntament ha decidit traure a licitació per buscar nous gestors per als pròxims 5 anys. Les noves condicions preveuen un cànon mínim anual de 3.000 euros, és a dir, 250 euros mensuals. Una altra novetat important és que en el nou plec es reserva un espai del local per a l'Associació de Jubilats del municipi, que fins ara compartia instal·lacions amb el bar. Des del consistori expliquen que açò suposava alguns problemes com que "durant una assemblea els clients i jubilats compartien espai o que aquests no tenien accés a la seua seu mentre el bar romania tancat". Amb el canvi, des del consistori volen oferir un lloc propi als jubilats, amb accés directe a l'exterior però també al bar quan estiga obert. 

Les noves condicions de la licitació es penjaran en la seu electrònica de l'Ajuntament de Benilloba