El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Benillup acull una festa per a celebrar la fi del Pla Eòlic

Recreació del que haguera suposat la construcció d'aerogeneradors / benillup.cat

Recordem que el passat abril, la conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball van resoldre denegar l'aprovació provisional del Pla Especial de la Zona 14.

La Coordinadora d'Estudis Eòlics del Comtat ha organitzat per a aquest 11 d'octubre en Benillup una festa per a celebrar la fi a la zona 14 del Pla Eòlic Valencià. En l'acte després d'un recordatori dels moments més destacats d'aquesta lluita, actuarà Xavi Castillo i posteriorment la Coordinadora convidarà a tots els assistents a una picadeta.

Recordem que el passat abril, la conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball van resoldre denegar l'aprovació provisional del Pla Especial de la Zona 14. D'aquesta manera es posava fi a 15 anys de lluita per part de la Coordinadora d'Estudis Eòlics. Més informació.

La jornada començarà a les 19.30 h amb l'acte de presentació, els parlaments i una presentació de la història recent de la coordinadora. A partir de les 20.30 h tindrà lloc l'actuació de l'humorista Xavi Castillo, per a passar a continuació a una picadeta popular. Tot açò tindrà lloc al Mirador de Travadell de Benillup.