El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Benimarfull i Gaianes, destinacions del Bus de la Festa 2019

Eixida del Bus de la Festa, a Millena, en 2013.

Poden optar a fer ús del 'Bus de la festa' aquells joves majors de 16 anys.

La venda de tiquets comença el 8 de juliol fins al 30 d’agost i serà al Carrer Major, 10 primera planta.

L'Ajuntament d'Alcoi torna a posar en marxa la iniciativa 'Bus de la Festa', un servei de transport perquè els joves puguen desplaçar-se aquest estiu a diferents festes populars de les nostres comarques. Les destinacions d'enguany seran les festes de Benimarfull, el 3 d'agost; i les de Gaianes, el 31 d'agost.

El cost del servei per a totes dues eixides serà de 4 € (anada i tornada) per a joves menors de 25 anys, i de 4,40 € per als que tinguen més de 25 anys. La venda comença el 8 de juliol fins al 30 d’agost i serà al Carrer Major, 10 primera planta. El pagament s’haurà d’efectuar amb targeta bancària; no es podran comprar els tiquets a l’autobús.

Els horaris per anar són 22.30, 23.30 i 00.30 i les tornades són a les 4.30, 5.30 i 6.30. I les parades que farà l’autobús, tant a l’anada com a la tornada, seran al C.C. Alçamora, a l’Alameda (enfront de El Teix) i a Joan Gil-Albert (enfront de l’estació d’autobusos).

María Baca, regidora de Joventut, destaca que el Bus de la Festa "és un servei consolidat que ha anat adaptant-se any rere any a les necessitats dels joves de la ciutat", ja que "sempre  es consulta amb els mateixos usuaris si el servei s’adapta a les seues necessitats".