El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina adquireix dues bicicletes elèctriques

L'alcaldessa Mireia Estepa i el regidor Saül Botella, amb el responsable de l'empresa proveïdora de les bicicletes.

Aquesta acció s'emmarca dins del programa de les Jornades cap a la Sostenibilitat que celebra Cocentaina aquests dies i fins al 30 de setembre.

 

Podeu consultar el programa complet d'actes ací.

L'Ajuntament de Cocentaina ha adquirit recentment dues bicicletes elèctriques que s'incorporen a la flota de vehicles municipals. Amb aquesta acció, Cocentaina engega un pla per a contribuir a fer que el transport consistorial siga més sostenible.

Durant aquests dies, i fins al 30 de setembre, Cocentaina està immersa en la celebració de les seues III Jornades cap a la Sostenibilitat. Diverses conferències i taules redones conformen part de la programació, on també hi ha el Dia Sense Cotxe (el passat 22 de setembre) i el Dia Mundial del Turisme (27 de setembre) o la popular ruta Amb Bici per la Via Verda (30 de setembre).

Precisament el passat dissabte, durant la celebració del Dia Sense Cotxe, l'Ajuntament de Cocentaina va aprofitar per a presentar públicament la nova adquisició: dues bicicletes elèctriques que s'han incorporat a la flota de vehicles municipals per a fomentar la mobilitat sostenible. Saül Botella, regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cocentaina, apuntava que "amb aquesta iniciativa es pretén complir dos objectius: fomentar l’ús dels vehicles sostenibles, així com aconseguir un poble lliure de contaminació, a favor de la sostenibilitat i que fomente la conscienciació ciutadana a aquest respecte".

Per altra banda, i com anunciava el regidor de l'àrea, l’Ajuntament contestà ha aconseguit una subvenció perquè a partir de principis del 2019 Cocentaina tinga punts de càrrega per a vehicles elèctrics.

"Ambdues iniciatives sostenibles", diu Botella, "seran un punt de partida per al poble de Cocentaina pel que fa a sostenibilitat, a més de situar la capital del Comtat com a pionera en l’ús de bicicletes elèctriques per part de l'administració local".

 

Cartell de les III Jornades cap a la Sostenibilitat de Cocentaina.