El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Bifocal. Ras i Pols', l'obra dual i més ambiciosa de VerdCel

El disc es pot escoltar íntegrament al web de la banda.

Alfons Olmo, alma mater del grup VerdCel, concedeix una entrevista a ARAMULTIMÈDIA per a parlar del seu projecte 'Bifocal', un treball ambiciós format per un doble àlbum i una novel·la gràfica.

Olmo es refereix a 'Bifocal' com un treball "dual", des de la seua concepció - amb els dos àlbums anomenats Ras i Pols respectivament-, però també amb dues formes d'expressió diferenciada -la música i l'art plàstic-. El cantant parla de 'Ras' com una obra més propera a la cançó d'autor, "despullat i més desproveït de ritme", mentre que 'Pols' és un treball brut, "que tira cap endavant" i presenta un ritme més marcat. El doble àlbum ve acompanyat per una novel·la gràfica, obra de Daniel Olmo, que aprofundeix en els canvis vitals a través de l'experiència d'un adolescent.

D'altra banda, 'Bifocal' tanca un cicle encetat en 2012 amb el disc 'Els dies del Saurí', i que ha continuat amb 'Argilaga' i 'De plantes, talaies i cims (i una aroma)'; tot per a configurar el cicle dels quatre elements de la natura.

Et deixem amb un tast del darrer treball de VerdCel, amb la interpretació de la cançó 'Fum' per part d'Alfons Olmo.