El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Blanca i Coral Erum, candidates TOP 100 de les dones empresàries líders d'Espanya 2020

Blanca i Coral
  • Dirigeixen una de les empreses més importants d'Alcoi que es dedica al disseny i fabricació de productes fets amb plàstic

Estan en el mateix llistat que Alicia Koplowitch, la investigadora Margarita del Val o la il.licitana Rosana Perán (Pikolinos). Coral i Blanca Erum són oficialment candidates a les TOP 100 empresàries líder d'Espanya en 2020.

Han anunciat la seua selecció a les seues xarxes socials amb orgull i alegria. Les empresàries alcoianes, Blanca i Coral Erum són candidates en aquesta prestigiosa classificació que anualment planteja la revista lastop100.com.

Al mateix llistat de 100 candidates, María Jesús Almazor, consellera delegada de Telefònica, María José Soriano, consellera delegada de Porcelanosa i empresàries de tot l'Estat. També persones rellevants en l'àmbit de la cultura, la política, la solidaritat i l'espectacle repartides entre les diferents categories.

 

Les Top 100 Dones Líders a Espanya és una iniciativa de Dones & Cia.. portal de notícies referent entre les dones, empresàries, directives i professionals. L'objectiu és donar a conéixer a les 100 màximes referents d'una societat en la qual el protagonisme de les dones creix dia a dia. Un Rànquing Divers, que ha fet visibles a més de 5.000 dones des de 2011. Líders entre les referents Socials, Empresarials, Culturals i Científiques. Un rànking en 10 categories amb dones que són referents en tots els àmbits.

Grup ERUM

Erum és una empresa puntera del sector del plàstic, que treballa des de fa 80 anys i que s'ha transformat cap al reciclatge i l'economia circular. Assentada en Alcoi, en la zona de Sant Benet i Batoi, ha treballat i treballa per a empreses nacionals i internacionals dissenyant i produint tota mena de productes de plàstic. En concret per al sector de l'automoció i ara per al Cosmètic. Ha desenvolupat una gamma d'eco productes, però és molt coneguda, almenys en les Comarques, per ser una de les majors productores de perxes de plàstic, fusta i metall.