El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Blanca i Coral Erum mostren el procés d’internacionalització de l’empresa i la “constant evolució” durant 85 anys

Conferència / Alcoi Industrial

La pròxima conferència serà el dimarts 17 de maig a les 19:30 h. amb el nom “Digital rethinking: potenciant als humans en l’era de la intel·ligència artificial”, a càrrec de Faraón Llorens.

El Saló Rotonda ha acollit la tercera conferència que organitza 'Rafael Valls Asesoría’ dins del seu 60 aniversari, amb la col·laboració del Círculo Industrial i l’Associació Alcoi Industrial. Les germanes Erum han donat la seua visió sobre la internacionalització i, sobretot, la preparació prèvia.

Més de 70 persones han acudit al Círculo industrial per tal de conèixer de primera mà un cas d’èxit d’Internacionalització. Erum té una “evolució constant” des de fa 85 anys. Han aportat un punt de vista diferent, ja que Erum està present en més de 25 països dels 5 continents. Com a curiositat, al finalitzar la conferència alguns estudiants van preguntar a Blanca i Coral Erum per la possibilitat de fer pràctiques en la seua empresa.

Rafael Valls, moderador i organitzador de les conferències, ha agraït la presència de Blanca i Coral Erum i ha destacat que “la internacionalització de les empreses és una assignatura pendent de les empreses d’Alcoi”. Indalecio Carbonell, president del Círculo Industrial, ha indicat que “és un orgull per al Círculo Industrial comptar amb aquestes persones que tenen una gran empresa a nivell mundial a Alcoi”.

La pròxima conferència serà el dimarts 17 de maig a les 19:30 h. també al Saló Rotonda amb el nom “Digital rethinking: potenciant als humans en l’era de la intel·ligència artificial”, a càrrec de Faraón Llorens.