El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Blanquer pren possessió com a Diputada presentant una PNL pel tren

Patri Blanquer amb Toni Francés, Ximo Puig i Herick Campos./ AM
PSPV-PSOE

Aquest dimarts l'alcoiana Patrícia Blanquer va prendre possessió del seu càrrec com a Diputada al Congrés per Partit Socialista Obrer Espanyol. I en la seua primera sessió ja va presentar una Proposició No de Llei per instar al Govern a modernitzar la línia de tren Alcoi-Xàtiva

L'alcoiana Patrícia Blanquer va prendre possessió aquest dimarts de vesprada del seu escó de Diputada al Congrés de Madrid, per part del Partit Socialista.

Després de la renúncia al càrrec de l'ex Ministra Leire Pajín, Patri Blanquer (ex regidora de l'Ajuntament d'Alcoi, i també candidata a l'Alcaldia en 2007) era la següent per ocupar aquest lloc, després de quedar fóra del Congrés en estar al número cinc de la llista electoral en les passades eleccions.

Blanquer ja va manifestar fa uns dies, quan es va assabentar de la notícia, la gran responsabilitat que sentia a l'enfrontar-se a aquesta nou càrrec, així com una gran il·lusió. Aquesta il·lusió s'ha plasmat en la presentació de la seua primera Proposició no de Llei per la qual es recolza a la línia Alcoi-Xàtiva i s'insta al Govern Central que adeqüe aquest servei.

Recordem que Patrícia Blanquer té un ampla trajectòria al món polític tant orgànic com institucional. Llicenciada en Econòmiques amb Màster en Auditoria i gestió empresarial, a més d'Especialista en Comunitats Europees i Unió Europea, ha estat Secretària d'Organització i Vice-Secretària a l'Agrupació local. Actualment és empresària autònoma i professora associada per el Departament d'estadística, investigació operativa aplicada i qualitat de la UPV.

El Secretari General dels Socialistes Alcoians, Toni Francés, afirma que per ell és una satisfacció vore com una persona "preparada i treballadora" com Patri puga "ocupar un escó com representant de la veu dels nostres ciutadans i ciutadanes al Parlament".

A l'acte han assistit diferents companys i familiars, entre d'ells l'Alcalde d'Alcoi i Secretari General del PSPV-PSOE d'Alcoi Toni Francés, el Regidor d'Educació i Noves Tecnologies Manolo Gomicia i la Regidora de Benestar Social de l'Ajuntament d'Alcoi Aroa Mira, entre d'altres.