El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

BNI Avanza Alcoi: més de 6,5 milions d'euros de negoci generats en poc més de 4 anys i entre 43 empresaris

Una de les reunions de BNI Avanza a l'Àgora. Imatge de Luis Hernández Fotografo
Encapçalen el rànquing nacional de grup de BNI. A tot el món són 7.800 grups en 69 països

Són un grup de 43 empresaris, de 43 activitats empresarials diferents. Es reuneixen cada setmana a l'Àgora d'Alcoi, una oportunitat per a poder presentar problemes o necessitats que tenen, i per a oferir-se a altres empresaris. Des del 2013 que van celebrar la seua primera reunió ja n'han fet 200, amb uns resultats que consideren molt positius: 6,5 milions d'euros de negoci generats entre els assistents.

El grup BNI Avanza d'Alcoi ha celebrat la seua reunió número 200 amb un balanç molt positiu de la seua trajectòria des que es va crear l'any 2013. Es tracta d'un grup empresarial lligat a una organització internacional de negocis estructurat, i que es basa en la filosofia de compartir oportunitats de negoci, idees i contactes. Així, es reuneixen cada dijous a l'Àgora, on, segons expliquen els organitzadors, "anuncien allò en el que necessiten ajuda, i presenten el treball realitzat durant la setmana en benefici dels seus companys de grup". En xifres, des de l'any 2013 el grup d'Alcoi ha generat un total de 6.523.700 euros de negoci tancat entre els seus components, treballant un total d'11.191 referències i oportunitats de negoci.

En l'àmbit internacional, ja són 25 anys els que porta BNI d'activitat, i està present en 69 països amb més de 7.800 grups i 191.000 membres. En l'any 2016 s'han generat més d'11 milions de referències, que han suposat 11.000 milions d'euros en tot el món.

El grup d'Alcoi està format per 43 empresaris d'activitats empresarials diferents. El fundador i director - consultor del grup d'Alcoi, Rafael Moya, assegura sentir-se "un privilegiat per poder ajudar a mig centenar d'empresaris alcoians a créixer en els seus negocis", a més que assegura que el grup d'Alcoi "és un referent d'excel·lència en tot el país, ja que està situat en la primera posició del rànquing nacional de BNI".

Per la seua banda, el president de BNI Avanza, Juan Vicente Doménech, assegura que "les xifres són molt importants, i les que ofereix el grup BNI d'Alcoi són molt bones, tot i que allò que valore de manera excel·lent és la relació entre els membres del grup, una situació que propicia aquests bons resultats".