El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Bocairent i Agres, les primeres a gaudir de 'La volta a la Mariola' aquesta tardor

La resta de localitats per on passarà 'La volta a la Mariola' seran: Alcoi, Banyeres, Muro, Agullent, Cocentaina, l'Alqueria d'Asnar, l'Orxa i Alfafara.

Torna 'La volta a la Mariola' amb la seua edició de tardor, una iniciativa amb què organitzar rutes senderistes i visites per tal promoure el patrimoni de les comarques centrals. Bocairent i Agres seran les primeres a gaudir de la iniciativa, el 22 i 23 de setembre respectivament.

En Bocairent s'iniciarà la ronda amb una ruta senderista que mostrarà els vells oficis, les caves i les masies, donant pas a Agres amb una ruta literària per al diumenge 23 de setembre.

La resta de parades de 'La volta a la Mariola' també inclouen Alcoi, qui convida a conéixer part del seu patrimoni modernista. Després serà el torn de Banyeres, Muro, Agullent, Cocentaina, l'Alqueria d'Asnar, l'Orxa i Alfafara.

Les visites són gratuïtes tot i que caldrà reserva pel caràcter limitat de les places disponibles. La inscripció es pot fer en les adreces electròniques de les oficines de turisme d'Agres, Alcoi, Banyeres de Mariola, Bocairent, Cocentaina, Muro, www.alfafara.es o a la Casa de Cultura d'Agullent.