El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Bocairent organitza una pasqua plena d’activitats

Les Covetes del Colomer van ser rehabilitades l’any 2011. | Foto: J.A. Bernat Bacete
  • Totes les activitats emmarcades en el programa Pasqua Jove es realitzaran de manera gratuïta

  • Les caves, els museus i les covetes són algun dels atractius turístics que poden visitar-se entre els dies 2 i 12 d'abril.

Tallers, concerts i propostes turístiques emplenen els distints programes d’activitats pasqueres en què l’Ajuntament de Bocairent ha estat treballant els darrers mesos. El programa Pasqua Jove i el turisme són els principals atractius.

Amb la presentació del calendari Pasqua Jove i les diferents rutes i visites culturals que poden realitzar-se al municipi, el consistori bocairentí presenta un ampli ventall de possibilitats per als pròxims dies.

Pel que fa al programa Pasqua Jove, impulsat pel Centre d’Informació Juvenil de Bocairent i el Consell Municipal de la Joventut, aquest començarà el dimarts 6 d’abril amb el taller Fem la nostra mona de Pasqua, el qual tindrà lloc de 10.00 a 1.00 hores al Bar de la Joventut i serà gratuït. El dia següent, dimecres 7 d’abril, Manualitats fàcils per a adolescents serà el segon taller i es desenvoluparà de 17.30 a 19.30 hores al mateix espai, al Bar de la Joventut.

Dijous i divendres, 8 i 9 d’abril, serà el torn de l’Oci Esportiu Pasqüer. Dijous de vesprada s’oferirà una sessió d’entrenament funcional, de manera gratuïta, al gimnàs Esport Sam. El divendres el gimnàs Actiu Box, també a les 17.30 hores, realitzarà una sessió d’spinning.

El dissabte 10 d’abril tindrà lloc un Taller Virtual de Cuina i un Esmorzar Golós. En aquesta ocasió l’activitat es desenvoluparà a través de la plataforma virtual Webex a les 11.30 hores. De vesprada, a les 19.00 hores, Neus Ferri portarà la música al Teatre Avenida en un concert emmarcat al Circuit Sonora, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura conjuntament amb les regidories de Cultura i d’Infància, Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Bocairent.

Les inscripcions i recollides d'invitacions per a totes aquestes activitats podran realitzar-se a través del Centre d’Informació Juvenil de Bocairent (telèfon: 962 35 50 06). Més informació al web www.bocairent.org.

Pel que fa al turisme, Tourist Info Bocairt ha presentat els recursos turístics que es mantindran oberts durant els pròxims dies (del 2 al 12 d’abril). Entre els diferents espais que poden visitar-se trobem la Cava de Sant Blai, les Covetes del Colomer i dels Moros, el Museu Arqueològic Municipal Vicent Casanova, el Museu d’Oficis i Costums, el Museu Municipal Antonio Ferri (d’entrada gratuïta), el Monestir Rupestre i la Plaça de Bous. La consulta dels distints horaris i els preus de les visites (entre 2 i 3 euros) pot realitzar-se al web del municipi.