El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Bocairent. Persecució de pel.lícula que acaba amb un detingut que va envestir un cotxe de la Guàrdia Civil

Vehicle de la Guàrdia Civil/Facilitat per Guàrdia Civil d'Alacant

La detenció ha sigut posible per la Guàrdia Civil de Villena junt la Policia Local de Villena, Banyeres, Biar i Beneixama.

El detingut es un home de nacionalitat espanyola de 27 anys i ha tingut dos dies la Guàrdia Civil i la policia local de mitja comarca de l'Alt VInalopóla Vall d'Albaida en alerta. Conduïa un cotxe de manera temerària sense fer cas les indicacions dels agents fins el punt d'emportar-se per damunt un vehicle de la Benemèrita.

La Guàrdia Civil de Villena ha detingut a Bocairent a un home de nacionalitat espanyola de 27 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat, delicte per danys i un delicte contra la seguretat del trànsit. A més a més, el detingut va protagonitzar una persecució que haguera pogut posar en perill a vianants, conductors i ciclistes.

L'altercat ha tingut lloc aquest diumenge 26 d'agost, quan la Policia Local de Beneixama va alertar a la Guàrdia Civil de Villena què un turisme que anava a molta velocitat no responia als senyals d'alto, per cosa que de seguida la Guàrdia Civil va mobilitzar a 6 agents en tres vehicles diferents, un d'ells camuflat.

Una vegada localitzat, es van fixar de què conduïa amb molta temeritat, fins al punt de què la gent s'apartava per tal de no sofrir un accident. El punt culminant va ser quan el conductor, una vegada que es va introduir al nucli urbà de Biar, ja que en eixir d'aquest, un dels vehicles de la Guàrdia Civil l'esperava, però aquest en lloc de frenar va continuar i va envestir el cotxe, intentant expulsar-lo diverses vegades de la via. Afortunadament ningú ha eixit ferit.

Pel que al conductor temerari, aquest es va perdre en tornar a circular pel centre de Beneixama, però el dimarts 28, després de fer algunes investigacions s'ha aconseguit trobar el seu domicili a Bocairent, on ha sigut detingut per la Guàrdia Civil de Villena. Cal dir que aquest dimecres 29 ha passat a disposició judicial i ha sigut decretat la seua llibertat amb càrrecs.

La detenció no haguera sigut possible sense la col·laboració de la Guàrdia Civil de Villena junt la Policia Local de Villena, Banyeres, Biar i Beneixama.