El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Bombers i Medi Ambient retiren els dos cotxes estavellats feia dècades baix del Preventori d'Alcoi

Han tallat i desmuntat els cotxes amb els ferraments especials dels bombers, i han baixat les peces una a una pel barranc

Un d'ells feia almenys 3 dècades que estava estavellat en el barranc. Els cotxes estaven sencers, però semisoterrats i totalment rovellats. Els Bombers han tallat les peces i els tècnics de medi ambient han ajudat a baixar-les una a una. Ara per fi, la zona torna a estar neta.

Els dos vehicles portaven dècades estavellats sota el Preventori, fruit de dos suïcidis, un fa vora 15 anys i l'altre almenys 30 anys. Els conductors conduïen per la carretera del Preventori, i en arribar a l'antena es llançaven pel barranc. Ha passat molt de temps i els vehicles estaven ja semisoterrats i totalment rovellats, però sencers en mig del barranc, generant un perjuí mediambiental important en aquesta zona rocosa.

Ara per fi s'han retirat gràcies a una acció mediambiental proposada pels Bombers de la Muntanya, i en la que ha participat el departament de Medi Ambient d'Alcoi. Els bombers han utilitzat els seus ferraments especials per desmuntar i tallar els cotxes sinistrats. És una zona de difícil accés on no arriben vehicles, així que les peces s'han baixat una a una per les roques, entre tots els assistents, fins al carrer Font de l'Olivereta, on s'han carregat en furgonetes per a reciclar tota la ferralla adequadament.