El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Bona acollida de TicketAlcoi com l'agenda cultural d'Alcoi

Agenda cultural d'octubre de 2018 en la web TicketAlcoi/AM

La plataforma, també inclourà l'agenda d'esdeveniments esportius puntuals que es desenvoluparan a la ciutat.

El que des d'un primer moment es presentara com a la 'tiquetera d'Alcoi' és ara, a més, l'agenda cultural que conté tots els esdeveniments, tant de pago com gratuïts, de la ciutat d'Alcoi. La web ha registrat 214.967 visites en l'últim any, on els internautes han visitat més l'agenda cultural que la compra d'entrades.

Entre les diferents activitats que podem consultar a la web es troben Art /Exposicions, CCJ, Cinema, Dansa, Esports, Economia, Escena, Festa, Fotografia, Mostra de Teatre, Música, Altres, Rutes, Teatre, Titelles i Turisme, totes elles diferenciades per colors, el que fa molt senzill diferenciar-les.

Pel que fa a les xifres, la web ha estat més visitada per dones, amb un 60,1% d'afluència, sent la franja d'edat de 35 a 44 anys els que més utilitzen aquest servei. El dispositiu que més s'utilitza per consultar la web són els smartphones, seguits de l'ordinador i la tauleta tàctil.

El regidor de Cultura, Raül Llopis destaca que «Estem satisfets perquè Alcoi disposa d'una 'tiquetera' realitzada per una empresa de la ciutat, que ens permet oferir un major control sobre els processos de venda d'entrades, així com canalitzar tota l'oferta cultural com d'altres regidories de la ciutat que realitzen esdeveniments en un mateix portal».