El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Bona resposta en el primer cap de setmana de peatonalització de Sant Nicolau i Sant Llorenç

Una imatge del dissabte a la nit en l'encreuament entre Mossèn Torregrossa i Sant LLorenç
  • Típiques primeres hores de confusió pel que fa al trànsit i la tallada de carrers, però en definitiva, satisfacció per la mesura.

Bona afluència en les terrasses que els bars i cafeteries del centre han habilitat en el primer cap de setmana de 'peatonalització'. Sense massificacions però amb certa alegria.

Era el primer cap de setmana on els carrers Sant Nicolau i Sant Llorenç deixaven de rebre trànsit rodat des de les 20:30 hores de la vesprada per a donar pas als vianants i a les terrasses. I el cert és que ha estat un èxit tot i algunes crítiques dels veïns del centre perquè tallaren el carrer Sant Tomàs i no es poguera arribar fins a la plaça d'Espanya en vehicle.

Altres establiments també han emprat les xarxes socials per a contar que ha costat una mica que els conductors es consciencien i respecten que la zona no és transitable els caps de setmana en eixe horari determinat..

Però en línies generals, les taules han estat plenes i s'han respectat les mesures de seguretat distanciament social, i els alcoians i alcoianes tenen -almenys mentre dure la fase 1 una setmana més- una zona habilitada per a l'oci.