El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcòdiam és d'OK or

L'Alcòdiam és d'OK or

Objectiu complit. El Patí Alcòdiam torna dos anys després de l'elit de l'hoquei mundial. Aquest dissabte ha ascendit després d'imposar-se el cuer, el Santa Maria del Pilar, per 4 a 9. Gran any i alegria immensa per a l'esport alcoià.

Més informació

L'Alcòdiam és d'OK or

Bona resposta en el primer cap de setmana de peatonalització de Sant Nicolau i Sant Llorenç

Una imatge del dissabte a la nit en l'encreuament entre Mossèn Torregrossa i Sant LLorenç
  • Típiques primeres hores de confusió pel que fa al trànsit i la tallada de carrers, però en definitiva, satisfacció per la mesura.

Bona afluència en les terrasses que els bars i cafeteries del centre han habilitat en el primer cap de setmana de 'peatonalització'. Sense massificacions però amb certa alegria.

Era el primer cap de setmana on els carrers Sant Nicolau i Sant Llorenç deixaven de rebre trànsit rodat des de les 20:30 hores de la vesprada per a donar pas als vianants i a les terrasses. I el cert és que ha estat un èxit tot i algunes crítiques dels veïns del centre perquè tallaren el carrer Sant Tomàs i no es poguera arribar fins a la plaça d'Espanya en vehicle.

Altres establiments també han emprat les xarxes socials per a contar que ha costat una mica que els conductors es consciencien i respecten que la zona no és transitable els caps de setmana en eixe horari determinat..

Però en línies generals, les taules han estat plenes i s'han respectat les mesures de seguretat distanciament social, i els alcoians i alcoianes tenen -almenys mentre dure la fase 1 una setmana més- una zona habilitada per a l'oci.