El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Borja Salido i Mª Cristina Puchades guanyadors del 3r concurs Home Textiles Premium

Dels vora 70 dissenys presentats al concurs, s'ha realitzat una selecció de 17 dissenys en la modalitat d'Estampació i 14 en la modalitat de Jacquard.

Borja Salido i Mª Cristina Puchades han sigut els guanyadors del 3r concurs Home Textiles Premium de la Càtedra AITEX-UPV. Els dos guanyadors, en companyia de la resta de finalistes, han pogut presentar els seus projectes a la Fira Home Textiles Premium, on els seus treballs es troben exposats de l'11 al 13 de setembre.

El treball de Borja Salido García, titulat 'Ubuntu', s'ha alçat amb el primer premi en la categoria d'Estampació, valorat en 1.000 €. El segon premi ha recaigut en Laura díaz, amb el treball titulat 'Funny Forest', mentre que l'últim finalista ha sigut Saúl Pérez amb 'FIXESA'. Mª Teresa Puchades ha aconseguit el primer i segon premi de la categoria de Jacquard amb els treballs 'Monarca' i 'Pineapple' respectivament. El tercer premi ha recaigut en Ana Martí i el seu disseny 'Girasoles Anthos'.

ARAMULTIMÈDIA ha assistit a la presentació dels dissenys, que ha tingut lloc durant la jornada inaugural de la Fira Home Textiles Premium 2019. Tot al següent vídeo.