El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Bosses de tela per a potenciar la investigació contra el càncer

Silvia Soler en el centre, amb la presidenta d'AECC, Maria Teresa Alberola, a l'esquerra de la imatge, i la regidora de Benestar Social, Aroa Mira, a la dreta /AM

Les bosses es podran comprar en la tenda de Silvia Soler al carrer Sant Nicolau durant els pròxims dos mesos. Els beneficis íntegres de la venda es destinaran a l'Associació Espanyola contra el Càncer.

La boutique de Silvia Soler, a Alcoi, celebra el seu huité aniversari amb una iniciativa solidària. Es tracta de bosses de tela, amb un disseny únic, que es podran adquirir en la tenda durant els mesos de desembre i gener a un preu de 8 euros. Tot el recaptat, el preu íntegre de la venda, serà per a l'Associació Espanyola Contra el Càncer, AECC, que ho invertirà en investigacions.

Silvia Soler ens mostra la bossa de tela feta per a l'ocasió /AM

Silvia Soler reconeix que el càncer li toca de prop, amb casos en la família, però "en aquest tema ja tenim a massa gent, de prop o de lluny", i per això es necessiten iniciatives com aquesta. Per a l'ocasió, Silvia Soler ha fet una bossa de tela amb un disseny amb Audrey Hepburn "icona que a tot el món li encanta, i que com a persona tenia uns valors molt bons". Ha encarregat un total de 200 bosses, que si es venen totes, suposarà un ingrés extra per a AECC de 1.200 euros.

La presidenta d'AECC a Alcoi, Maria Teresa Alberola, agraeix aquest tipus d'iniciatives perquè "en açò avancem, i intentem que les investigacions no paren. Per què, per poquet que pugues traure, per a nosaltres és molt. Poquet a poquet sumen totes les aportacions i avancem".

També des de Benestar Social, la regidora Aroa Mira valora la iniciativa i destaca de Silvia Soler que "és una persona molt solidària amb les entitats. I Silvia està de cara al públic i pot fer que la iniciativa que hui presenta arribe a molta gent".

La boutique de Silvia Soler, al carrer Sant Nicolau /AM