El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Bronze en el provincial per a les gimnastes del Club Sant Jordi d’Alcoi

Elba Navarro i Ana Micó van aconseguir la tercera millor nota en la classificació general. En la següent fase es podrien classificar per a assistir a la final nacional.

L’equip junior de nivell absolut del Club de Gimnàstica Rítmica Sant Jordi d’Alcoi, format per Elba Navarro i Ana Micó han començat el seu camí per assistir al Campionat d’Espanya. Durant el dissabte 11 de maig van tindre competició en El Campello, en la qual es van classificar amb la tercera millor nota en la classificació general.

Ana Micó va aconseguir la plata gràcies al seu exercici de maces, i Elba Navarro el bronze amb l’anell. Elba és la campiona vigent a Espanya amb aquest aparell.

Les gimnastes disputaran la següent fase, l’autonòmica, a principis de juny, i es podrien classificar entre els millors equips per a assistir a la final nacional.

A més, les gimnastes del nivell federació, van acudir al Trofeu Federació Bàsic que es va celebrar a la Vila Joiosa durant el diumenge 12 de maig. El trio aleví A, format per Carla, Júlia i Lucía R, van finalitzar la competició amb la quarta posició, i el trio aleví L, compost per Liz, Laura i Lucia S, van finalitzar a la quinta posició.