El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Bronze per a les infantils de nivell federació del CGR Sant Jordi

La pròxima cita és a finals de juny al Nacional

L'equip infantil del nivell federació avançat ha conclòs la temporada amb la medalla de bronze per a les gimnastes Claudia López i Claudia Galera. Ambdues van sumar amb els seus exercicis de pilota i entenimentada, respectivament, la tercera millor nota de la seua categoria en la fase autonòmica celebrada en el pavelló d'Almussafes.

L'equip infantil del nivell federació avançat ha conclòs la temporada amb la medalla de bronze per a les gimnastes Claudia López i Claudia Galera. Ambdues van sumar amb els seus exercicis de pilota i entenimentada, respectivament, la tercera millor nota de la seua categoria en la fase autonòmica en el pavelló d'Almussafes. La també infantil del nivell mitjà, Noa Villar, va finalitzar en sisena posició. Aquesta competició autonòmica tanca el calendari del nivell federació en el qual el CGR Sant Jordi ha obtingut, des que va començar fa dues setmanes, dos títols (per al duo i el trio cadet), un subcampionat (per al trio aleví) i dos bronzes (per als equips aleví i infantil).

El CGR Sant Jordi centra ara el seu interès en l'equip de nivell absolut, que conformen Elba Navarro (cèrcol i maces) i Ana Micó (cinta), de cara a la seua cita al Nacional que se celebrarà a Saragossa del 28 de juny a l'1 de juliol. Les gimnastes del Sant Jordi acudeixen com a campiones de la Comunitat Valenciana.