El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Brot de Covid-19 a Banyeres amb 6 positius

Desinfecció a Banyeres / Imatge d'arxiu

El brot s'ha produit a l'àmbit social segons Sanitat

Sanitat ha informat de tots els nous brots per Covid-19 al territori valencià. A les nostres comarques, destaca el que s'ha confirmat per 6 positius a Banyeres. Segons Conselleria, el brot correspon a l'àmbit social.

La Conselleria de Sanitat ha notificat aquesta vesprada de 18 d'agost 172 en la província d'Alacant. El brot que ens toca més de prop és el de Banyeres amb 6 casos. Aquests són els primers que es produeixen després del confinament i la fi de l'Estat d'Alarma.


Des de l’Ajuntament es demana màxima responsabilitat a tota la població, ja que "d’ella depén que els contagis no vagen a més. Especialment als joves, que poden transmetre’l a la població més major".

Fonts de l'Ajuntament indiquen que s'han detectat 2 casos en un primer moment, però que després el nombre ha augmentat a 6. Aquests estan vinculats amb els primers i 5 dels 6 positius són veïns del municipi.


El consistori també informa que "la policia augmentarà el control d’ús de mascaretes, distanciament de les persones en espais públics o prohibició del bany en el riu, junt amb altres normes que puguen anar sorgint per tal de protegir a la població".


A banda de les mesures a tot el territori valencià, l'Ajuntament de Banyeres va decidir prohibir el bany a la zona recreativa del Molí L'Ombria i Riu Vinalopó, ja que hi ha perill de contagi perquè "aquesta aigua no està tractada", segons l'Ajuntament de Banyeres.