El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Buñuel estarà present en la programació d'aquesta setmana de Viu l'Estiu

Viu Estiu 2020 / AM

La película de 'Buñuel en el laberinto de las tortugas' serà presentada per la mateixa Cap de producció del film. Serà projectada a partir de les 22 h fins a les 23.30 h, a l'Ivam Cada Alcoi. El divendres 28 d'agost.

Viu l'Estiu continua una setmana més, i en aquesta ocasió, amb aparicions com la d'Hugo Aracil, Noa Villar, Edu Comelles, o el gran Buñuel.

L'estiu està acabant-se, i amb ell, Viu l'Estiu. I encara que continue després d'aquesta setmana, sí que s'ha de recalcar que aquesta serà l'última que vinga tan carregada.

Dimarts 25 d'agost


Durant el dimarts podrem gaudir d'una vesprada d'esports i una gran varietat de jocs amb l'activitat 'Ociesport', una jornada en la qual, els xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys tenen l'oportunitat de participar en una jornada plena de jocs de precisió, futbolins, tenis taula, jocs de força i habilitat, tir amb arc, jocs cooperatius i molt més.

Pel que fa a l'activitat, aquesta tindrà lloc en les Aules Verdes, des de les 19 h fins a les 21 h.

Dijous 27 d'agost


Per a aquest dia tenim dos opcions, per un costat, gaudir d'un concert organitzat per la Corporació Musical Primitiva, des de les 20 h fins a les 21 h, al parc Cantagallet. I a la mateixa hora, Hugo Aracil i Noa Villar presenten 'Somnium Junior', un espectacle on es combina la màgia i la música en directe. Aquest últim, tindrà lloc des de les 20 h fins a les 20.30 h en l'Ivam Cada Alcoi.

Divendres 28 d'agost


Per a aquest dia, podrem gaudir de la pel·lícula 'Buñuel en el laberinto de las tortugas', la qual serà presentada per la mateixa Cap de producció del film. Serà projectada a partir de les 22 h fins a les 23.30 h, a l'Ivam Cada Alcoi.

Dissabte 29 d'agost


El dissabte és un dia complet de música. Per una part, tenim un concert per part de l'Agrupació Musical Serpis, des de les 20 h / 21 h en la Piscina Municipal de Batoi. I per altra part, un concert de música electrònica per part d'Edu Comelles, a partir de les 21 h / 23 h, en l'Ivam Cada Alcoi.

Diumenge 30 d'agost


I per a tancar la setmana, tenim dos activitats. Una nova ruta per a descobrir les pintures rupestres de la Sarga. Com sempre, cal fer reserva a la pàgina web per poder visitar aquest jaciment. L'aforament estarà reduït a 15 persones per torn i hi ha quatre torns: a les 10, 11, 12 i 13 hores. També al matí del diumenge, en el centre de la ciutat, concretament, el parc de la Glorieta s'omplirà de música amb l'actuació 'Vermut i Dolçaina' a càrrec de la Colla de la Degollà, a les 12 hores.