El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Buscant la solució a prop de casa: III Trobades Industrials Clients-Proveïdors

Imatge de les trobades, una edició anterior

Si vols participar en la trobada industrial i conéixer possibles socis, col·laboradors o proveïdors, tens tota la informació a aquest enllaç

Tindrà lloc el pròxim 4 de desembre a Ibi, i enguany també participaran empreses del Camp de Morvedre i Elx. Està organitzat per les patronals IBIAE, FEDAC i COEVAL.

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial celebrarà la tercera trobada industrial entre clients i proveïdors, amb l'objectiu de posar en contacte empreses properes perquè "tinguen l'oportunitat de conéixer-s i descobrir col·laboradors o possibles clients". I és que, com expliquen des de la Plataforma, "moltes vegades es busca captar negoci en altres parts d'Espanya i el món, i la solució es troba al costat de casa. Parlem de territoris amb gran potencial empresarial, i amb excel·lents comunicacions per carretera".

En la trobada, s'organitzen trobades de 10 minuts entre potencials clients i proveïdors que prèviament han acceptat tindre el contacte. Si el contacte és positiu, després poden establir els negocis que consideren. Un "atractiu format on les possibilitats i oportunitat de negoci són majors". En anteriors edicions se celebraren vora 150 reunions d'aquests tipus. I enguany, com a novetat, s'ha convidat a empreses de les patronals d'altres comarques. Així vindran de CEDELCO, la patronal il·licitana; i d'ASECAM, l'associació empresarial del Camp de Morvedre.

Reunions de contacte. Imatge d'una edició anterior

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial està formada per les patronals FEDAC de l'Alcoià, COEVAL de la Vall d'Albaida, i IBIAE, a Ibi, i que serà l'amfitriona de la trobada empresarial el pròxim 4 de desembre.