El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps
español Este contenido sólo está disponible en valenciano

El Centre Cervantes Jove trasllada la seua activitat al Centre Comercial Alzamora mentre duren les obres

Es faran obres a l'edifici de Cervantes durant els pròxims 9 mesos.

L'edifici de Cervantes tindrà unes importants obres d'eficiència energètica, pressupostades en quasi 1 milió d'euros i que s'allargaran durant 9 mesos.
 

"Traslladarem les nostres dependències a un lloc en el qual ja estan els joves, d'aquesta manera ens serà més fàcil arribar a ells i podran accedir d'una forma més ràpida a totes les activitats i projectes que preparem per a la joventut de la nostra ciutat". Al Centre Comercial estaran a partir del 18 de juliol.

El Centre Cervantes Jove, ubicat al gran edifici del passeig de Cervantes, es renovarà totalment per a ser energèticament eficient. L'empresa Gestaser s'encarrega de les obres, que duraran 9 mesos i compten amb un pressupost de 999.000 euros.

I mentre duren les obres, el CCJ trasllada les seues oficines. De moment, a l'Oficina de Turisme d'Alcoi en la plaça d'Espanya, des d'on estaran des d'este dilluns 27 de juny fins al 15 de juliol. Però a partir del 18 juliol s'instal·laran a la primera planta del Centre Comercial Alzamora, on ocuparà tres locals. Fins al 18 de juliol no s'organitzaran activitats, però per a compensar, s'ha preparat una ampla programació la resta del mes de la qual s'anirà informant puntualment.

La regidora de joventut Maria Baca explica que es traslladen "a un lloc en el qual ja estan els joves, d'aquesta manera ens serà més fàcil arribar a ells i podran accedir d'una forma més ràpida a totes les activitats i projectes que preparem per a la joventut de la nostra ciutat. Vull agrair la gran faena del personal tècnic que ha propiciat una programació especial per a l'última quinzena de juliol".

Pel que fa a les obres que van a fer-se en l'edifici de Cervantes, suposaran el reforç estructural del forjat de la primera planta i la renovació de tota la fusteria exterior en una superfície total de 310 metres quadrats. També es posarà aïllant tèrmic en les façanes, i es reduirà l'altura d'alguns corredors i habitacions per reduir la zona a climatitzar. Es millorarà el sistema de climatització i es retirarà l'actual caldera de gas.