El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Caixa Ontinyent commemora el seu 135 aniversari

Sucursal de Caixa Ontinyent.

Caixa Ontinyent disposa de 23 centres en 11 localitats, on genera 220 llocs de treball directe.

Aquest 31 d'octubre la caixa d'estalvis valenciana Caixa Ontinyent compleix 135 anys. L'entitat fa balanç d'activitat de l'última dècada, durant la qual ha finançat operacions per 661 milions d'euros i ha destinat 13 milions a obres socials.

Caixa Ontinyent es presenta com "l'única entitat financera en la Comunitat Valenciana que reverteix els seus beneficis a la societat en forma d'obres socials, equivalent a la part que altres entitats destinarien a retribuir als seus propietaris". 13 milions d'euros a obres socials en l'última dècada que se sumen als 23 centres que l'entitat disposa en 11 localitats, amb 220 llocs de treball directe.

Educació financera

A través de la seua Fundació, l'entitat desenvolupa un programa d'educació -Finança't- per a contribuir a la millora dels coneixements financers en les nostres comarques. Des de la seua posada en marxa l'octubre de 2016, el programa ha sigut utilitzat per 24.445 persones, 23.473 a través de la web i xarxes socials, i 972 en cursos, tallers i conferències presencials.

Digitalització i futur

Caixa Ontinyent està immersa, a més, en un procés de digitalització, amb l'objectiu d'evolucionar, millorar i ampliar els serveis dels quals poden gaudir els seus clients. Així, en els últims mesos s'han posat en marxa diversos projectes en matèria de serveis digitals: una nova banca electrònica, un nou portal de valors, una renovació dels caixers electrònics amb una ampliació de la seua operatòria, una renovació tecnològica interna, el recent llançament de la nova APP i el pagament a través de dispositius mòbils.