El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Caixa Ontinyent crea la seua Fundació

Seu de Caixa Ontinyent

La Fundació estudiarà a més la possible recuperació del Mont de Pietat amb l'objectiu de facilitar préstecs amb garantia prendaria de joies, i que ja va mantenir Caixa Ontinyent des de la seua fundació en 1884 durant 80 anys.

La Fundació Caixa Ontinyent naix amb l'objectiu de desenvolupar activitats que fomenten la integració social i financera de les persones i de les famílies.

Entre els projectes més immediats, la Fundació Caixa Ontinyent assumirà el programa d'educació financera "Finança't", que impulsava l'Obra Social a través de la Fundació Universitària de la Vall d'Albaida, posat en funcionament en 2016 i que ha beneficiat a 17.500 persones. La Fundació estudiarà a més la possible recuperació del Mont de Pietat amb l'objectiu de facilitar préstecs amb garantia prendaria de joies, i que ja va mantenir Caixa Ontinyent des de la seua fundació en 1884 durant 80 anys.

També es permetrà diversificar i ampliar una Obra Social de Caixa Ontinyent orientada actualment a la implantació de centres, la investigació i divulgació de temes autòctons a través de publicacions, col·laboració amb col·lectius, presència als campus universitaris i gestió de Fundacions de caràcter docent, social i assistencial.