El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Caixa Ontinyent es proposa ser més transparent amb un llenguatge "més accessible i comprensible"

Per aquest 2020 l'entitat financera de les comarques centrals vol posar en marxa un Portal de Transparència, assessorat per un equip de catedràtics de dret civil i mercantil.

Caixa Ontinyent posa en marxa aquest any la creació d'un Portal de Transparència amb l'objectiu de ser més clar sobre els productes i servicis de l'entitat. El portal inclourà informació addicional a cada producte, com conceptes bàsics, explicació pas a pas dels contractes, jurisprudència o enllaços a calculadores hipotecàries, per exemple. Tot amb un "llenguatge més accessible i comprensible".

Aquest portal compta amb l'assessorament de la Universitat de València mitjançant un equip coordinat per Francsico-Javier Orduña, catedràtic i exmagistrat del Tribunal Suprem. L'equip el formen 5 catedràtics de Dret Civil, 2 de Dret Mercantil, i un professor del ram.

Antonio Carbonell, president de Caixa Ontinyent, considera aquest projecte com "un avanç considerable en les relacions amb els clients, perquè la transparència és la base de la mútua confiança". 

 

També cal educació financera

 

Caixa Ontinyent recorda que també té un programa, 'Finança't', on s'ofereix formació sobre finances, "conscients que a majors coneixements dels clients, majors capacitats i habilitats tindran per a gestionar, planificar i prendre millors decisions financeres". Des del 2016, aquest programa formatiu ha beneficiat 26.000 persones.