El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Caixa Ontinyent estrena nou portal de valors

L'edifici central de Caixa Ontinyent/AM

La caixa de les comarques centrals aposta per la banca electrònica

El nou portal suposa un salt qualitatiu d'operativitat, informació i gestió

L'entitat Caixa Ontinyent ha estrenat un nou portal de compra-venda de valor al qual es podrà accedir a través de la banca electrònica de cada client, el que suposa una millora d'operativitat, informació i gestió, ja que ara, s'ofereix informació més detallada dels principals mercats nacionals i internacionals i possibilita la compra-venda de valor.

També es pot consultar amb aquesta nova ferramenta la cotització i evolució històrica d'aquests valors. A més, aquesta aplicació ofereix informació i notícies sobre els fons comercialitzats.

Caixa Ontinyent té com a objectiu continuar ampliant i millorar els canals d'interrelació amb el client, i per això està millorant la banca electrònica que es creu que començarà a funcionar a partir de setembre.

Les prioritats d'aquesta entitat és desenvolupar i crear projectes tecnològics per poder millorar l'oferta de serveis, i així potenciar l'accés de la societat amb Caixa Ontinyent. Per a parlar amb el client de forma més física continuaran mantenint les oficines físiques.