El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Caixa Ontinyent firma un conveni amb la Universitat de València

La iniciativa ha sorgit per l’evolució de l’entitat i del sector financer, especialment amb la incorporació de les noves tecnologies, el que fa necessari que les entitats revisen i adapten les seues actuacions.

L’entitat bancaria, Caixa Ontinyent, ha firmat un conveni amb la Universitat de València perquè aquesta l’assessore en l’adaptació de les seues polítiques de responsabilitat social a les noves exigències que es deriven d’una societat més exigent, una tecnologia més accessible i d’una normativa que comença a considerar l’impacte de l’activitat de les empreses.

La iniciativa ha sorgit per l’evolució tant de la societat, com del sector financer, ja que és molt freqüent la incorporació de les noves tecnologies. La finalitat bàsica d’aquest conveni és contribuir al desenvolupament econòmic i social en el seu àmbit d’actuació. Per això, a més d’una activitat financera i d’una obra social dirigida al seu territori, Caixa Ontinyent sempre ha tingut en compte l’impacte que la seua activitat puga generar tant en els seus grups d’interés (clients, personal, institucions...) com en la societat i el medi ambient.

Antonio Seguí, és professor, investigador i especialista en responsabilitat social de les entitats de crèdit, Doctor en Ciències Econòmiques, Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la mateixa universitat, serà l’encarregat de desenvolupar el projecte en conjunt entre la Universitat i Caixa Ontinyent.

La firma s’ha realitzat durant el dia 1 d’abril a l’Edifici del Rectorat de la Universitat de València, entre Maria Vicenta Mestre, Rectora de la institució, i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell.