El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Caixa Ontinyent implanta el seu Pla d'Igualtat 

Coincidint amb la celebració del Dia de la Dona, Caixa Ontinyent anuncia que, amb col·laboració de la plantilla, ja ha finalitzat la redacció del Pla d'Igualtat, i ara s'inicia la seua implantació. 

Només iniciar-se aquests 2020, Caixa Ontinyent registrava en els organismes oficials el seu Pla d'Igualtat, un seguit de compromisos i mesures "que permeten mantenir una equitat real, tant en la situació com en les oportunitats dins de l'empresa". I ara, coincidint amb la celebració del dia de la Dona en març, expliquen que ja està actiu, i es refereix a aspectes com "el procés de selecció, la promoció, ocupació de llocs de responsabilitat, formació, retribució, llenguatge, conciliació i corresponsabilitat".

Des de Caixa Ontinyent expliquen que ja fa sis anys que apliquen diverses mesures de prevenció, "alertes i actuacions per a evitar qualsevol situació de discriminació". I aquest treball previ ha ajudat la redacció del nou pla, que a més ha comptat amb la participació de la plantilla "per a conéixer les seues inquietuds i poder adoptar mesures ad hoc". 

Aquest pla s'emmarca dins del projecte global de Responsabilitat Social Corporativa de Caixa Ontinyent, "conscient de la necessitat d'adaptar-se a les circumstàncies de la societat actual".