El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Caixa Ontinyent llança una línia de crèdits personalitzats per a afrontar la crisi provocada pel Coronavirus

  • S'adhereix, a més, a la línia de préstecs de 20.000 milions impulsada per l'Estat amb avals del 80%.
  • Donarà suport també al comerç afectat eliminant les comissions de manteniment de TPV’s.  

Caixa Ontinyent ha llançat una línia de crèdits per a autònoms, pimes i empreses amb què pal·liar els efectes econòmics de la crisi generada per la Covid-19.

Es tracta de crèdits personalitzats, estudiats cas a cas, amb l'objectiu d'oferir a cada autònom, pime i empresa, la millor solució segons les seues necessitats. A més, l'entitat s'ha adherit també a la línia de 20.000 milions d'euros impulsada per l'Estat i que ofereix avals de fins al 80% del préstec subscrit.

L'objectiu segons apunten "és contribuir al fet que les empreses disposen d'eines per a poder afrontar la situació i col·laborar, al mateix temps, al manteniment i impuls del teixit productiu de la zona, que es caracteritza per ser especialment industrial".

Suport a comerços

En aquest sentit, l'entitat ha optat també per eliminar els costos de manteniment dels terminals de punts de venda (TPV) als comerços afectats per aquesta situació excepcional en la qual no poden operar amb normalitat.

Cal destacar que aquestes mesures se sumen a les que Caixa Ontinyent ha anat adoptant en els últims dies: l'avançament del pagament de les pensions, l'acord amb altres entitats per a no cobrar comissions en la retirada d'efectiu en qualsevol dels seus caixers, l'increment de 20€ a 50€ en les operacions contactless i el crèdit a l'Ajuntament d'Ontinyent per a ajornar el pagament d'impostos.

Caixa Ontinyent ha optat a més per reforçar especialment l'atenció a través dels seus canals digitals, banca electrònica i APP, així com reforçar la seua oficina digital (962 91 91 91- oficina.digital@caixaontinyent.es), tots ells amb majors recursos de suport i mesures de seguretat addicionals.