El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Caixa Ontinyent avança una setmana l'abonament de la prestació per desocupació

Algunes mesures implantaddes per Caixa Ontinyent són l'avançament del pagament de les pensions, l'acord amb altres entitats per a no cobrar comissions en la retirada d'efectiu en qualsevol dels seus caixers, l'increment de 20€ a 50€ en les operacions contactless, el crèdit a l'Ajuntament d'Ontinyent per a ajornar el pagament d'impostos i la línia de crèdits personalitzats per a autònoms, pimes i empreses.

Caixa Ontinyent ajuda als seus clients en aquests complicats temps de confinament per la Covid-19. Poden disposar des d'una setmana abans de l'habitual de l'abonament de la prestació per desocupació.

En línia amb les últimes actuacions i amb l'objectiu de contribuir a pal·liar els efectes econòmics del Covid-19 en la societat, Caixa Ontinyent ha avançat el pagament de la prestació per desocupació als seus clients.


Algunes mesures que ha implantat l'entitat d'Ontinyent a partir de l'Estat d'Alarma són l'avançament del pagament de les pensions, l'acord amb altres entitats per a no cobrar comissions en la retirada d'efectiu en qualsevol dels seus caixers, l'increment de 20€ a 50€ en les operacions contactless, el crèdit a l'Ajuntament d'Ontinyent per a ajornar el pagament d'impostos i la línia de crèdits personalitzats per a autònoms, pimes i empreses.

A més, per a evitar desplaçaments, des de l'entitat s'ha reforçat especialment l'atenció a través dels seus canals digitals, banca electrònica i APP, així com la seua oficina digital (962 91 91 91- oficina.digital@caixaontinyent.es), tots ells amb majors recursos de suport i mesures de seguretat addicionals.