El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Caixa Popular i l’Ajuntament d’Alcoi, junts per ajudar als emprenedors

Signatura del conveni / Ajuntament

Hauran de complir una sèrie de requisits, entre ells que siguen Autònoms o xicotetes i mitjanes empreses, amb menys de 2 anys en funcionament.

Caixa Popular posarà a disposició de l’Ajuntament d’Alcoi una nova línia de finançament per als emprenedors. Aquests han de reunir unes condicions per poder optar a les ajudes.

El conveni l’han signat l’alcalde d'Alcoi, Toni Francés i el director de Zona de Caixa Popular, Miquel Micó. En concret hi haurà unes condicions financeres especials i una oferta especial per a les persones emprenedores d'Alcoi que es materialitzaran en la Línia Empren, uns préstecs amb les millors condicions per a emprenedors que els permetrà ajudar a renovar, ampliar, reposicionar, millorar un negoci d'índole comercial o empresarial així com llançar un projecte emprenedor en l'àmbit geogràfic d'Alcoi. Hauran de complir una sèrie de requisits, entre ells que siguen Autònoms o xicotetes i mitjanes empreses, amb menys de 2 anys en funcionament.

Amb aquest conveni es compleixen els objectius de l'Ajuntament que són “generar riquesa econòmica, fomentar la creació de l'ocupació així com el benestar social” i de la Caixa Popular, la cooperativa de crèdit valenciana, que té entre les seues finalitats “fomentar les activitats locals que permeten el desenvolupament de la societat en els municipis on es troba radicada especialment aquells aspectes relacionats amb la creació de riquesa local i ocupació”.