El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Caixa Popular posa a la disposició dels seus clients un servei gratuït d’assessorament i gestió d’ajudes públiques

Oficina Caixa Popular
  • Caixa Popular dispondrà de les eines necessàries per a que les empreses puguen beneficiar-se de les ajudes, estimular la recuperació del teixit empresarial valencià i promoure models productius més sostenibles i digitals.

A través de l’aliat estratègic “Innóvate 4.0”, Caixa Popular ha posat a la disposició dels seus clients un servei gratuït d’assessorament i gestió d’ajudes públiques per a les empreses, els comerços i els autònoms. Els clients de la principal entitat financera valenciana podran beneficiar-se d’aquest servei per a optar a les ajudes del Pla Resistir Plus Comunitat Valenciana.

En aquesta línea, Caixa Popular està treballant en el desenvolupament d’una plataforma web amb l’objectiu d’ajudar les empreses valencianes a beneficiar-se dels fons europeus que arribaran a Espanya a través del programa “Next Generation EU”.

El principal objectiu d’aquesta iniciativa és impulsar la recuperació econòmica de la Comunitat Valenciana, i, per a aconseguir-ho, la cooperativa de crèdit disposarà de les eines necessàries perquè les empreses puguen beneficiar-se de les ajudes, estimular la recuperació del teixit empresarial valencià i promoure models productius més sostenibles i digitals.

Caixa Popular posarà en marxa aquest nou servei que permetrà a les empreses valencianes accedir a tota la informació sobre les convocatòries d’ajudes públiques. L’eina mostrarà, en funció del perfil o la necessitat de l’empresa, les ajudes o les subvencions que s’ajusten més a cada negoci.

La voluntat de Caixa Popular és contribuir a la canalització de totes les ajudes públiques per afavorir la generació de riquesa i millora del teixit empresarial valencià.