El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Calendari escolar. Alcoi demana festa el 14 de febrer, el 20 de març i el 28 d'abril

També s'ha demanat festiu el dia dels Músics, 24 d'abril, en lloc del dilluns de Sant Vicent, la mateixa setmana. Si s'aprova, en abril les vacances de Pasqua seran del 9 al 19, i els dies festius per Moros I Cristians del 24 al 28.

El Consell Escolar d'Alcoi ha acordat els dies festius per als centres educatius, i així li ho ha fet saber a la Conselleria d'Educació. Els tres dies que es proposen són el divendres 14 de febrer; el divendres 20 de març (que se suma al festiu comunitari de Sant Josep, dijous 19 de març); i el dia 28 d'abril, que serà el dia de Descans després de la trilogia festera.

També s'ha sol·licitat que el dilluns 20 d'abril, Sant Vicent, últim dia de les vacances de Pasqua, no siga festiu en Alcoi i es canvie pel divendres d'eixa mateixa setmana, 24 d'abril, dia dels Músics. En definitiva, queda un abril amb pocs dies de classe, amb les festes de Pasqua del 9 al 20; i els Moros i Cristians del 24 al 28, tots dos inclosos.

Aquests dies se sumen als festius de la Comunitat Valenciana i que ja han sigut anunciats: dimecres 9 d'octubre, Dia de la Comunitat Valenciana; 1 de novembre, Festa de Tots Sants; 6 de desembre, Dia de la Constitució; 19 de març, Sant Josep; i 1 de maig, Festa del Treball. Les festes de Nadal del 23 de desembre al 6 de gener.

Recordem que el curs escolar començarà el 9 de setembre en quasi tots els cursos.