El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Calorosa crida d'UGT i CCOO "per l'ocupació estable i ben remunerada" a Alcoi per l'1 de maig

Sindicats majoritaris, partits polítics i plataformes han acudit a Alcoi per participar en la manifestació del primer de maig. Les principals reivindicacions d'aquest 2019 són "igualtat per a totes i tots, serveis públics de qualitat, prestacions socials suficients, pensions dignes, i ocupació estable i ben remunerada". Leticia Pascual, d'UGT, i Manuela Pascual, de CCOO, han atés ARAMULTIMÈDIA durant el tradicional esmorzar com es pot veure al vídeo.

La manifestació ha seguit el recorregut habitual des del jardí sindical, en direcció al Passeig de Cervantes, centre i Plaça d'Espanya. En finalitzar, s'ha llegit el manifest reivindicatiu a la 'Bandeja' sota un radiant sol que ha acompanyat tota la jornada i amb el castell e festes de fons.

Altres reivindicacions i exigències que s'han escoltat en la multitudinària manifestació ha sigut l'establiment de 1.000 euros com a SMI per al 2020, un pla de xoc per l'ocupació de qualitat o augmentar la despesa en sanitat i educació. Com deia el manifest, l'1 de maig ha servit per a fer una "reivindicació social i de defensa dels drets de les treballadores i treballadors".