El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Calpurnio imparteix una conferencia dins de la programació d’Animalcoi

Es projectaran també dos pases amb capítols de la sèrie de Cuttlas, el seu personatge més estimat

Calpurnio, també conegut com Eduardo Pelegrín Martínez de Pisón, és un dels convidats de luxe del Festival ANIMALCOI que se celebra de l’11 al 14 de novembre a Alcoi. Estarà al’Escola d’Art Disseny i Superior d'Alcoi (EASD) el pròxim dijous 11 de novembre a les 17h.

Calpurnio, també conegut com Eduardo Pelegrín Martínez de Pisón, és un dels convidats de luxe del Festival ANIMALCOI que se celebra de l’11 al 14 de novembre a Alcoi.

El dijous 11 a les 17h a l’Escola d’Art Disseny i Superior d'Alcoi (EASD) impartirà una conferència magistral titulada "Calpunrio, pioner de l'animació en la Comunitat Valenciana". En ella l’animador contarà la seua experiència professional com animador i il·lustrador.

Es projectaran també dos pases amb capítols de la sèrie de Cuttlas. Els passes inclouran, en primer lloc, la cinta 'Concien cañones' i 'Multimonster', i en segon lloc, 'El enigma poligonal' i 'Lluvia de estrellas'. Cuttlas és un perot minimalista concebit amb línies simples i estil naif i és el seu personatge més estimat.

Calpurnio (Saragossa, 1959) arranca la seua carrera en els anys 80 amb la publicació de fnzines de còmics. Molt conegut per les seus il.lustracions en mitjans de comunicació, ara són habituals els seus treballs en el digital Valencia Plaza.

Reconegut amb desenes de premis en l'àmbit nacional, és un vertader referent per a l'Animació i la Il.lustració: especialment per la serie telvisiva 'Cuttlas Microfilms'.