El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Camacho guiarà la nau del Benigànim CF en Primera Regional

Marcos Camacho també dirigirà la nau beniganinaen Primera Regional. Foto: Vicent Gandia
  • El ritme de renovacions continuarà la pròxima setmana

Després de l'ascens a la 1a Regional en el seu primer any d'existència, el Benigànim CF s'ha posat mans a l'obra per a confeccionar el planter que competirà en la nova categoria.

La junta directiva ha començat a edificar el nou equip des de la base amb la renovació de l'entrenador Marcos Camacho, artífex de l'ascens des de la banqueta.
Amb el director d'orquestra confirmat, és el moment de donar contingut als futbolistes que defensaran la samarreta blanc-i-roja. El primer d'ells ha estat Ramonet, futbolista desequilibrant que va arribar als ganxuts després de l'aturada post Nadal, la qualitat del qual va ser determinant en l'ascens a la Primera Regional.
Un home de la casa ha estat la segona renovació. David Todolí, futbolista polivalent que ha donat un excel·lent rendiment al llarg de la temporada. La darrera renovació de la setmana ha estat Wences, altre jugador de Benigànim, que ha impregnat de molt de caràcter a la banda dreta del conjunt ganxut.
Un degoteig de renovacions que ha arrancat esta setmana i tindrà continuïtat la següent. Caldrà veure si anuncien totes les renovacions o pel mig apareix la primera cara nova de la temporada.