El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cambreta lidera una setmana de renovacions del Deportivo Ontinyent

Cambreta, amb Pascual Donat i Miguel Ángel Molina.
  • Nou renovacions d'un Deportivo Ontinyent que vol tornar a presentar batalla la pròxima campanya

Setmana de renovacions a l'amateur del Deportivo Ontinyent quan encara no s'ha abaixat el teló a la temporada actual. El dimarts s'apuntalava la zona d'avantguarda amb la continuïtat de Cambreta, pitxitxi del grup 8è de la Primera Regional i un dels futbolistes més cotitzats del conjunt que entrena Natxo Cantó.

El menor de la saga Cambra-Gandia ha optat per continuar amb un projecte amb el qual es troba molt identificat. Junt amb Alberto, l'entitat de la Puríssima renovava a Miguel Chorques i Mata, este últim, arribat en el mercat hivernal. Chorques és un futbolista amb gran olfacte de gol i del qual s'espera que siga un gran acompanyant de Cambreta. I el tercer del primer lot de renovacions, Àlex Mata fou el darrer en arribar al Deportivo i no ha pogut demostrar tota el que d'ell s'espera, però hi ha moltes esperances dipositades amb el migcampista de València.


Un dia després, fou la zona defensiva la següent en acaparar el protagonisme. Tres noms més, donaren el sí al projecte de la FEBO, tots ells ubicats als carrils de rereguarda.: Tono Huertas, Alex Cambra i Adrian Navarro. Tono ha demostrat la seva polivalència, jugant no sols al carril esquerrà sinó també en la parcel·la central de la defensa com el dia del derbi als camps de la Puríssima, formant tàndem amb Iñaki Gandia. Alex Cambra va començar la temporada a l'Ontinyent 1931 per acabar la segona volta amb el Deportivo Ontinyent, cercant una continuïtat que sí que ha trobat a la vora del Bonavista. Per la seua banda, Adri ha estat una de les grates sorpreses de la temporada. El futbolista de Xàtiva va aterrar en la capital ontinyentina procedent del juvenil de l'Alcoyano i s'ha guanyat la titularitat del lateral dret, alterant en alguns partits amb la part esquerra.


La zona mitjana tancà el carrusel de les renovacions amb la continuïtat de Javi Francés, Bernat i Manel. El primer d'ells, natural de Banyeres, ha estat titular indiscutible, convertint-se en un autèntic baluard en la medul·lar blanc-i-negra, amb grans dots tècnics i aprofitant la seua envergadura per abraçar un gran espai al seu voltant. Bernat, tot i els seus 22 anys, ha demostrat una gran veterania, explotant al màxim la seua velocitat en els darrers metres. Manel ha anat de menys a més, fins convertint-se en l'únic home que ha disputat tot els partits de lliga.


En l'apartat competitiu, el Deportivo Ontinyent li toca descansar este cap de setmana, en un final de segona fase sense massa al·licients després de les dues derrotes consecutives davant l'Ontinyent 1931 i el Villena.