El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Càmeres de vigilància vetllaran per la seguretat al Pont de Sant Jordi

Pont de Sant Jordi / AM

Més de 70 càmeres vigilen ara per ara la ciutat, a les quals s'hauran d'afegir aquelles que s'instal·len al pont de Sant Jordi.

Si algú pensava que les noves proteccions del pont de Sant Jordi eren un reclam als actes vandàlics estava equivocat. Després que els 97 panells de metacrilat ja estiguen tots disposats, des de l'Ajuntament s'ha anunciat que es procedirà a instal•lar càmeres de seguretat al pont.

La mesura, segons els serveis de comunicació del Consistori, servirà per "controlar el trànsit" i a la vegada per a "detectar aquells actes incívics" que puguen fer malbé l'estructura.

Quant a la nova il•luminació del pont, serà la nit d'aquest 14 de setembre quan els serveis municipals efectuen les últimes proves de llum. No serà estrany doncs que durant les pròximes hores el pont s'il·lumine amb tota mena de colors, tal com ha ocorregut durant les últimes setmanes. Tot fa pensar que a partir d'aquest dissabte els panells començaran a emetre llum diàriament.

Des de l'Ajuntament es recalca però que la llum que s'emetrà serà blanca, reservant la d'altres colors per a ocasions molt puntuals o per motiu d'alguna celebració.