El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Camilo Sesto, coronat Rei d'Alcoi

Emotiu, cuidat i merescut homenatge a l'artista universal de la ciutat

A la fi s'ha fet Justícia i Camilo Sesto s'ha reconciliat amb el seu poble, Alcoi. Des d'aquest divendres és fill predilecte i medalla d'or de la ciutat després d'una més que agradable vetlada que ha comptat amb una organització excel.lent. Camilo ha estat coronat Rei del seu poble. Ha cantat 'El meu poble és Alcoi' i no ha descartat vestir-se de moro en el futur VÍDEO Camilo Sesto. Vivir así es morir de amor amb LA PRIMITIVA d'Alcoi VÍDEO Arribada al Teatre Calderón

Fora de micro, Camilo reconeixia sentir-se molt feliç perquè "abans feien els homenatges quan algú anava a morir-se. No és el cas perquè vull viure molt més i tornar a Alcoi".

Un emocionat Camilo Sesto ha estat condecorat amb la medalla d'or de la ciutat i el títol de fill predilecte davant d'un Teatre Calderón ple de gom a gom i amb el senyal de televisió retransmetent per a tot el món via Internet, i també a milers d'alcoians que des de la plaça de Dins han pogut gaudir -a mitges per això que no hi havien entrades per a tots al teatre- l'espectacle.

La música ha estat la protagonista de la mà de La Primitiva que ha interpretat quatre peces; les més emotives, l'adaptació a marxa mora d'Amor-Amar i el clàssic Vivir así es morir de amor. El públic, entregat, no s'ha pogut contindre amb aquest tema i ha participat de la festa cantant l'himne que no pot faltar a qualsevol celebració: boda, bateig o comunió.

Entre els assistents, a banda de la corporació en ple (Raüll Llòpis ha fet de mestre de cerimonia) i representants polítics del Congrés (Lola Alba i Patri Blanquer; la Generalitat (Nando Pastor, Zulima Pérez i Júlia Company), s'han deixat escoltar seguidors de Camilo de tot el món: Granada, Málaga, Méxic, Cuba, etc).

L'entrada solemne al pati de butaques passades les 20:30 ja ha estat molt emotiva, amb el públic en peu. La Primtiva ha donat pas al discurs de l'alcalde, Toni Francés, qui ha destacat la projecció mundial que Alcoi obté des de fa dècades gràcies a Camilo Sesto. Mentre se sentia la música, han projectat un recorregut de fotos de la vida de l'artista.

Ningú no sap ben bé per què Camilo s'ha reconciliat amb Alcoi. Millor dit, ningú ha explicat per quina raó s'havia de reconciliar. El cert és que Camilo, després d'agrair entre llàgrimes l'estima dels alcoians i de prometre fidelitat eterna al poble que el va veure nàixer, s'ha posat a disposició de tots els alcoians i alcoianes: "Em teniu per allò que necessiteu", ha conclòs.

Camilo Sesto, interromput pels crits d'ànim i d'amor dels seus fans, s'ha arrancat a cantar a capela El Meu poble és Alcoi i s'ha retirat besant la medalla d'or i assenyalant el seu cor amb el dit.

VÍDEO Camilo Sesto. Vivir así es morir de amor amb LA PIMITIVA d'Alcoi

VÍDEO Arribada de Camilo Sesto al Teatre Calderón