El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Camilo Superstar', la sèrie, roda unes seqüències en Alacant

Imatge promocional de la sèrie / ATRESplayer

La sèrie està ambientada en Madrid i tot el que va envoltar l'estrena del musical, i no està previst que roden cap escena a Alcoi.
 

Serà una minisèrie de 4 capítols que se centra en l'aventura del cantant alcoià per a portar a Espanya el polèmic musical.

El rodatge de la nova sèrie sobre Camilo Sesto està este mateix dimecres 22 de febrer a Alacant per a rodar unes escenes. És una sèrie original d'ATRESplayer Premium, amb producció de Buendía Estudios Canarias, i que ens porta fins a eixe moment de la vida de Camilo Sesto, un jove i apassionat cantant de 26 anys, que va decidir portar als teatres espanyols un musical internacional arriscat i polèmic.

"La sèrie s'endinsa en l'ànima de l'artista", expliquen des d'ATRESplayer, "explorar què li va portar a arriscar el seu patrimoni i la seua carrera en un context tan complicat i a renunciar a ell, en ple èxit, amb un gest definitiu, afaitar-se la barba per un anunci i dona l'import a un orfenat. Un periple en què tots els implicats es deixen massa pel camí, però aconsegueixen estrenar i fer història en un país endarrerit que desperta a la modernitat".

Així, en quatre capítols ens parlaran d'un moment molt puntual de la vida de Camilo Sesto i "clau en la història de l'espectacle en el nostre país. La ficció inclourà moments, no sols d'assajos, el càsting i l'estrena, sinó també fragments de les seues actuacions més emblemàtiques de l'època i les composicions que en eixe temps creava l'artista".

Com tota l'ambientació està pensada al voltant del musical, no s'ha previst rodar cap escena a Alcoi. Sí que s'han rodat escenes a l'auditori d'Almansa, i hui mateix es rodaran als teatres Principal i el Coliseum d'Alacant, per a traslladar-se després a Tenerife.

L'actor Alejandro Jato interpretarà al cantant alcoià, i estarà acompanyat per Adrián Lastra, Natalia Reyes, Pepe Ocio Javier Godino, Vito Sanz, Oscar de la Fuente, a més de la col·laboració especial d'Eugenia Silva i Elena Rivera. No hi ha de moment data prevista d'estrena.

 Rodatge a Alacant