El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Camilo Blanes: "Agraïsc a tots els alcoians el carinyo que sempre li han donat a mon pare"

L'últim homenatge al cantant alcoià ha atret l'interés nacional i internacional, amb més de 40 mitjans de comunicació acreditats segons les xifres municipals. 
 

El fill de Camilo Sesto ha estat en Alcoi en l'homenatge al seu pare, per agrair a la ciutat el tracte rebut i l'estima mostrada. Les cendres de Camilo Sesto, al saló de plens de l'Ajuntament, han rebut la visita de fans de tot el món.

Una hora abans que obriren el saló de plens ja hi havia cua a les portes de l'Ajuntament. Fans, no sols de les nostres comarques, sinó de diferents punts del món, han vingut fins a Alcoi per a donar l'últim adéu al cantant alcoià més internacional. En els primers moments de la cua els comentaris eren tots de record per a Camilo Sesto, les seues cançons i concerts; però entre els fans també es comentava molt la presència en l'Ajuntament del fill de Camilo Sesto, Camilo Blanes; i la seua mare Lourdes Ornellas. 

Uns minuts abans de les 11 del matí han obert el saló de plens, primer perquè els mitjans prengueren imatges, moment que hem oferit en directe; i després per a la multitud de fans que feien cua. A poc a poc, tots han passat pel saló plenari i han escrit frases de record en el llibre d'honor. Tot ha transcorregut en un ambient de respecte i estima. 

Ja al migdia, l'únic fill del cantant i hereu universal de Camilo Sesto, Camilo Blanes, atenia als moltíssims mitjans de comunicació per agrair l'atenció dels alcoians. Ha confirmat que les cendres es quedaran a Alcoi i reposaran juntament amb la dels seus avis, els pares de Camilo; i ha deixat entreveure que la intenció de la família és fer algun tipus de mausoleu per a tots.

Des d'ARAMULTIMÈDIA no ens hem perdut l'homenatge i et portem un vídeo amb les declaracions de Camilo Blanes, però també amb les veus de diferents fans que ens recorden perquè és tan gran el cantant alcoià.