El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Camilo Sesto s'emociona a la seua Alameda

S'ha emocionat cantant 'El meu cor és d'Alcoi'

Després de molts anys de lluita perquè Camilo tinga el seu carrer a Alcoi, el Club de Fans d'Alcoi, la societat alcoiana i els 'camilistes' ja han vist com l'Alameda ha passat a nomenar-se Alameda Camilo Sesto.

Pero aquest no ha sigut acte amb l'artista. Ha tingut un sopar al Círculo Industrial en el qual l'han fet Soci d'Honor. També hi ha hagut dues projeccions al Teatre Calderón del seu documental 'Camilo Sinfónico'.

En el documental apareixen grans veus de la música espanyola com Marta Sánchez, Ruth Lorenzo o Sergio Dalma. El documental ho té tot: els seus número 1 amb Vivir así es morir de amor o Algo de mi. També repasa les actuacions més mítiques com en el Madison Square Garden o en la NASA. També hi ha imatges del passat, d'Alcoi i de les moltes vegades que la premsa o la societat l'han donat per mort.

L'acte a la Rosaleda ha sigut un dels més multitudinaris que es recorden amb fans vinguts de moltes parts d'Espanya i del món. Camilo ha estat molt emocionat com es pot veure a aquest vídeo gravat per ARAMULTIMÈDIA. També hem parlat amb l'alcalde, Toni Francés, i amb Tam Sempere, promotor de la iniciativa perquè Camilo tinga la seua Alameda.