El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Camilo Sesto, soci d'honor del Círculo Industrial

Imatge que anit rodava per xarxes. Camilo Sesto és nomenat soci d'honor del Círculo Industrial

En un acte privat, el Círculo Industrial nomena soci d'honor a Camilo Sesto en el 150 aniversari de l'entitat. Han aprofitat la visita del cantant a Alcoi, que hui participa en l'acte de canvi de nom de l'Alameda a l'Alameda Camilo Sesto. 

Camilo Sesto ja està a la nostra ciutat, per a participar aquest 28 de novembre en l'acte de canvi de nom de l'Alameda, que passarà a portar el nom del cantant. Però abans dels actes previstos per a hui, Camilo Sesto ja ha participat en un primer homenatge al Círculo Industrial, on li han fet soci d'honor. Ha sigut en un acte privat del qual no s'ha fet publicitat i on no s'ha convocat a tots els mitjans de comunicació. Però per les xarxes anit circulaven molts vídeos i fotos de l'acte, on apareix el cantant alcoià acompanyat de l'alcalde d'Alcoi Toni Francés, socis del Círculo i membres del Club de Fans del cantant. 

Els actes hui pel canvi de nom del carrer comencen a la vesprada amb la projecció al Teatre Calderón d'un documental de la seua vida. Ja a les 21 hores serà la destapada d'una placa i el canvi de nom del carrer. La cita és a la Rosaleda, on es preveu l'assistència de molts seguidors del cantant. De fet, per la previsió de molta afluència de gent, s'ha preparat una zona acotada per a autoritats i mitjans de comunicació. Cal tindre en compte que qualsevol notícia de Camilo Sesto provoca molt de moviment en Internet, sobretot dins del públic llatí, i per a l'acte de hui a Alcoi s'han acreditat mitjans de comunicació de tota classe, des d'agències de comunicació com Europa Press TV fins a programes com Sálvame.