El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sabeu què han demanat els xiquets als Reis? Ens ho conten al Campament Reial d'Alcoi

La Cavalcada comença a les 18 h des de la zona alta d'Alcoi

Auriculars sense cables, fundes per als mòbils, salut, la voluntat... i moltes coses més han demanat els xiquets i xiquetes d'Alcoi. Ens ho han contat hores abans de la Cavalcada, al Campament Reial. ARAMULTIMÈDIA ha parlat amb patges, l'escrivà, Associació Cultural Samarita i amb els vertaders protagonistes, els xiquets.

7.000 persones amb entrada i un fum de 'mirons' ja han gaudit del Campament Reial d'Alcoi, ubicat un any més al preventori. L'Associació Cultural Samarita ha millorat en l'organització i tothom ha pogut veure el Campament amb menys retard que altres anys.

Pel que fa a la Cavalcada, comença a les 18 h des de la zona alta d'Alcoi, i recorre els carrers del Camí, Sant Nicolau i la plaça d'Espanya on s’efectua un parèntesi en el recorregut per a dur a terme l'Adoració (Entre les 20 h i les 21 h). Una vegada acabada, i després del castell de focs artificials, la comitiva continua el seu recorregut pels carrers de Sant Llorenç fins al País Valencià.

Enguany les entitats que acompanyaran i ajudaran als tres reis seran, ‘l’Asociación San Mauro Mártir’ que complirà els quatre-cents anys de la seua celebració, i 100 de la seua fundació; la Filà Almogàvers i ASOAR, l’Associació d’Àrbitres d’Alcoi de bàsquet.