El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Fernando Rius de la Filà Chano serà el Sant Jordiet del 2020

Fernando Rius de la Filà Chano serà el Sant Jordiet del 2020

El Teatre Principal és el lloc on s'ha celebrat l'Assemblea General Ordinària de l'Assocació de Sant Jordi (ASJ). El punt més important és el 6: Designació del càrrec de Sant Jordiet per al 2020. ARAMULTIMÈDIA ofereix en directe un vídeo. Informació al minut.

Més informació

Fernando Rius de la Filà Chano serà el Sant Jordiet del 2020

Campanya de conscienciació de la mà de Cs Muro d'Alcoi

Cs Muro d'Alcoi proposa una campanya de conscienciació davant els greus perjudicis per l'abocament incorrecte de tovalloletes humides

El coordinador Ciutadans d'Antonio García Morillas està preocupat per les conseqüències que podria tindre per al sistema de canalització d'aigües residuals de la ciutat el tractament inadequat de les tovalloletes humides. "Tots hem pogut veure els grans embossos que es poden ocasionar quan es rebutgen de manera inadequada”.

A més ha alertat que tot l'equipament destinat al tractament i eliminació de les aigües residuals a més d'altres coses, no són suficients per a evacuar la deixalla material, per això "advertim a la població que no són productes biodegradables ni aptes per a ser eliminats pel WC. En grans quantitats, les tovalloletes poden acabar formant taps de diversos quilòmetres causant greus danys mediambientals i econòmics”.

Amb motiu d'aquesta situació des de Ciutadans presenten una moció perquè es realitze una campanya d'informació i conscienciació.