El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Campanya de la UPCCA perquè no es normalitze el consum d’alcohol en menors

Arriben dates molt senyalades en les que el consum d’Alcohol es dispara, per això la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) llança una campanya de prevenció sota el títol ‘La prevenció comença en casa'.

Arribem a Nadal i el consum d'alcohol i altres substàncies augmenta. Per això cal prendre consciència de la situació i posar mesures. Tant és la importància d'aquest tema que la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat ha llançat una campanya de prevenció sota el títol ‘La prevenció comença en casa’. L’objectiu d’aquesta campanya és sensibilitzar a la societat al voltant del consum d'alcohol en les dates assenyalades i durant altres celebracions al llarg de l'any.
A més d'aquest missatge, la campanya destaca que és en l’entorn de les famílies on cal donar exemple i servir de referent als fills i filles, ja que els més joves tendeixen a imitar els comportaments que veuen en el seu entorn familiar.
Amb tot axó, el que es pretén és fomentar l'educació per a l'oci, la transmissió d’alternatives per a passar-ho bé allunyades del consum d'alcohol, així com establir límits i normes clares del seu consum.