El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Campanya per a difondre les normes sanitàries al comerç d'Alcoi

Tots aquells negocis que vulguen el roll-up poden passar a replegar-lo a partir del dilluns per l'Oficina de Comerç, situada en el carrer Sant Francesc número 38.

La campanya consisteix a col·locar publicitat estàtica amb un roll-up indicant de manera cridanera les normes per a seguir gaudint de les terrasses i els bars i restaurants de la ciutat, alhora que es compleix amb les mesures de seguretat que la covid-19 ha imposat.

El roll-up indica quatre normes senzilles però importants que cal seguir en qualsevol establiment. La primera recomanació és que, abans d'ocupar la taula, li preguntes al cambrer; la segona va encaminada a recordar que l'aforament ara està limitat. La tercera és sobre la distància interpersonal que cal mantenir i la quarta demana paciència per higienitzar la zona entre un servei i un altre.

El cartell recorda que la prioritat dels hostalers és el benestar dels seus clients però també cuidar de la seua salut i de la salut de la clientela. Tots aquells negocis que vulguen el roll-up poden passar a replegar-lo a partir del dilluns per l'Oficina de Comerç, situada en el carrer Sant Francesc número 38.

La regidoria de comerç, Vanessa Moltó, destaca la importància de complir les normes per a seguir gaudint dels nostres establiments: "Volem reconéixer el seu esforç però, també sabem que, a vegades els clients no compleixen les normes i és difícil per als propietaris estar constantment recordant a la gent les mesures de protecció. Amb aquesta campanya, simplement volem ajudar als hostalers en la difusió de les normes per a conscienciar a la ciutadania, fent-los partícips de la seua responsabilitat personal".