El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Campiona i subcampiona del Club El Pastoret al Campionat Provincial de Gimnasta Artística

Aitana Morant i Laura Casabuena, campiona i subcampiona, van ser les dos participants del club en el nivell Via Olímpica, que té una gran dificultat.

El Club El Pastoret d'Alcoi va compatir al Campionat Provincial de Gimnasta Artística a la categoria femenina de Via Olímpica amb dos de les seues gimnastes, Aitana Morant i Laura Casabuena. Aquest nivell té una dificultat molt elevada.

Era la primera competició per a Laura Casabuena, i competia en la categoria Via Olímpica 8, però, això no va ser un impediment per a aconseguir bons resultats, i és que, en salt i sòl, Laura va realitzar uns exercicis perfectes. Per altra banda, amb un poc de nervis va realitzar barres i paral·leles. Finalment, la gimnasta va aconseguir la primera posició en sòl, i la segona en els altres aparells, a més de quedar com subcampiona provincial en la classificació general.

Per altra banda, Aitana Morant realitzava la seua segona competició de la temporada, i aquesta vegada en la categoria Via Olímpica 5. Aitana va realitzar tots els exercicis a la perfecció, demostrant una evolució des de la seua última competició que va fer que aconseguira la primera posició en tots els aparells i a més quedar com campiona provincial en la classificació general.