El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi reconeix a més de 30 esportistes locals

Esportistes alcoians/AM

Els més de 30 esportistes han aconseguit arribar a pòdium durant tota aquesta temporada

Aquest 30 de juliol ha tingut lloc a l'Ajuntament d'Alcoi, un acte en què s'ha donat reconeixement i l'enhorabona a més de 30 deportistes i clubs alcoians que han aconseguit arribar al pòdium aquesta temporada. Són més de 10 modalitats esportives en les que els alcoians han destacat. 

Per exemple, tenim al roller derby, on l'equip de Tenerife 'Vulcano Roller Derby', compta amb 4 esportistes alcoianes més el seu entrenador, Lara Selva, Keka Sánchez, Karenth Perdomo, Elena Boix i l'entrenador Hermes Vélez, i són subcampions en el campionat estatal celebrat a Saragossa.En gimnàstica rítmica ens trobem a molts més esportistes i més números, com ara al Club de Gimnàstica Rítmica Alcoi, de la que formen part Lara Carbonell, Lucía Lopez, Alba Madrid, Paula Hinojar Blanca Agudo, Paula Torregrosa, Ana Silvestre, Clauda Sanegre, Maria Garcia i Daniela Picó han sigut campiones d'Espanya per autonomies, a part de sumar altres premis de manera individual o altres grups com pot ser campiones i subcampiones de la Copa Nacional base o inclús campiones d'Espanya Nacional Base Conjunts. En el Club de Gimnàstica Rítmica Sant Jordi, Elba Navarro és campiona d'Espanya a nivell absolut. Pel que fa a Gimnàstica Artística, el Club Pastoret, compta mab Laura Mengual i la seua medalla de bronze en sòl; Ana Gómez, subcampiona d'Espanya en barra d'equilibri, i Laura Casabuena medalla de bronze en barra d'equilibri. 

En hockey patins, l'equip alcoià 'P.Alcodiam' format per Teresa Paya, Iker Jover, Arnau Pérez, Felix Garcia, Javies Alos, Javier Verdú, Marc Castañer, Nicolas Seguí i Pau Ganda, subcampions en el Campionat Autonòmic FPCV Infantil.

En atletisme tenim a Alejandro Marín, campió nacional en salt de llargada en el Nacional d'Atletisme Adaptat; Gaizka Porras subcampió d'Espanya en judo cadet.A més a més, el CD Santa Lucía d'Alcoi també està plena d'esportistes amb gran qualitat, en el que estan Silvia Vicent, campiona nacional de Slalom en cadira de rodes, club en què també es troben Manuel Candela, Adrian Candela, María Jose Albero Montiel i Sergio del Olmo.Alcoi està plena d'esportistes en el que també estan Deri Mataix, Nestor Abad, Andrea Silva, Vicente Juan Garcia Beneito, Alejandro Cordero, Itziar Peris, Irene Juan i María Llacer.